Kırmızı Et Üretimi, II. Çeyrek: Nisan-Haziran, 2013


524391_568842339820691_1175495398_nII.Çeyrek döneminde toplam kırmızı et üretimi 212 885 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %16,3 oranında arttı.
Sığır eti üretimi 187 587 ton olarak tahmin edildi 

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %3,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %17,7 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 21 959 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %10,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,2 oranında arttı.

Kırmızı Et Üretim Miktarı, 2012 – 2013

13561_img_1_309_13.08.2013-484856116


Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 14 Kasım 2013’dür.

DİĞER HABERLER
Fazla Gıda, ülke ekonomisine 2 Milyar TL tasarruf sağlayacak
13 Ağustos 2013. 10:48
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x