Kırmızı Et Üretimi, II. Çeyrek: Nisan-Haziran, 2013
II.Çeyrek döneminde toplam kırmızı et üretimi 212 885 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %16,3 oranında arttı.
Sığır eti üretimi 187 587 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %3,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %17,7 oranında arttı.
Koyun eti üretimi 21 959 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %10,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,2 oranında arttı.
Kırmızı Et Üretim Miktarı, 2012 – 2013
Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 14 Kasım 2013’dür.
13 Ağustos 2013. 10:48