Kırmızı Et Üretimi, II. Çeyrek: Nisan – Haziran, 2014


1016781_499728636774749_80681320_n

Toplam kırmızı et üretimi II.Çeyrek döneminde 218 432 ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %18,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,6 oranında arttı.

Sığır eti üretimi 189 848 ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %15,8, bir önceki yılın aynı dönemine göre %1,2 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 23 451 ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %35, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,8 oranında arttı.

Kırmızı et üretim miktarı, 2013 – 2014

16188_img_1_309_12.08.20141270465545

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 11 Kasım 2014’tür.


DİĞER HABERLER
Tavuğunda Müstehceni Olur mu?
12 Ağustos 2014. 12:56
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x