Kırmızı Et Üretimi, IV. Çeyrek: Ekim – Aralık, 2013


562132_450854931607431_1961235634_n

 

Toplam kırmızı et üretimi kurban bayramını kapsayan IV.Çeyrek döneminde 368 177 ton olarak tahmin edildi

 

 

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %78,3 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %0,8 oranında arttı.

 

 

Sığır eti üretimi 323 184 ton olarak tahmin edildi

 

 

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %81,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %1,9 oranında arttı.

 

 

Koyun eti üretimi 34 658 ton olarak tahmin edildi

 

 

Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %31,3 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %10,9 oranında azaldı.

 

 

Kırmızı Et Üretim Miktarı, 2012 – 2013

 

16186_img_1_309_11.02.2014301583320

 

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 13 Mayıs 2014’tür.


DİĞER HABERLER
Tarım ve hayvancılıkla uğraşan çok para kazanacak
11 Şubat 2014. 12:44
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x