Lezzetli Tavuk Yemek İçin….


338577-svetik

 

 

 

Tavuğu pişirmeden 1 gece önce marine ederseniz, tavuk daha yumuşak ve lezzetli olacaktır.

 

 

 

Marinat için 1 ince doğranmış soğan, 2 çorba kaşığı sirke (sirke yerine yoğurt veya süt de olabilir), 3 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 diş dövülmüş sarımsak, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Tavuğun her tarafını iyice bu sosa bulayın ve bekletin.

 

 
Tavuğunuzun çok hoş koktuğunu, yumuşacık ve lezzetli olduğunu göreceksiniz.


DİĞER HABERLER
İhracat %2,6 arttı, ithalat %13,5 azaldı
30 Ocak 2016. 13:26
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x