Mudurnu Pak Piliç’in İslami Kesim Görüntüleri 24 saat İnternette
Mudurnu Pak Piliç’in İslami Kesim Görüntüleri 24 saat İnternette
Aydın ÖZPELİT (Çiftlik Dergisi Mudurnu)
Mudurnu PAK Piliç Kapılarını sanal dünyaya açtığını duyurdu. Bayilerine dağıttığı ilanlar ile Firmanın 24 saat Canlı olarak izlenebileceği Mudurnu PAK Piliç yetkilileri, tarafından bildirildi.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde İslami Usullere göre El İle Kesilen Broile Piliçlerin Kesimi ve Paketleme işlemleri Canlı yayında tüm dünya’dan internet aracılığı ile izlenebilir hale getirildi.
Mudurnu Pak Piliç Kesimhane görüntülerini izlemek için: http://212.156.210.67:8080 Bu linki tıkladıktan sonra çıkan ekrandaki Üst Kısma MUDURNU ve şifre olarak 1234 yazmanız halinde Görüntüler ekranınızda belirecektir.
Ekranda bulunan Kamera Kontrol sistemi sayesinde 4 ayrı yerden verilen görüntüleri izleyebilirsiniz.
Civcivleri fabrikanın “özel” yemi ile 35-45 gün arası besleyip süre sonunda kesimi işlemi sonundaki ürüne BROLİER BİRAZ BÜYÜMÜŞ CİVCİC” üretimi deniyor. “AŞI” denen bir ilacı mutlaka yaparsınız bunlara. Peki KEMİK UNU hangi hayvandan? DOMUZ VAR MI? Ya domuz kanı? Şimdilerde bu 35 güne düşmüş durumda malum maliyetler aynı ağırlığa ulaşıyorlar. (Fasoncular oyuncak oldu fabrikaların elinde bu arada sürekli ceza ve pirim kesintisi var.Yemler kalitesiz amonyak yanıkları arttı göğüslerinde ona da ceza.() Yemlerde ne var Allah aşkına? Kemik unu? Kan? Domuz artığı? Mısır pancar küspesi0 soya tamam ama bu kemik uu hangi kemik unu? Malum HELAL KESİM YA.. HELAL LOKMA YEDİRİYOR… Read more »
Siz bu ürünlerde domuz kaynaklı ürün kullanıldığını iddia ediyorsunuz.Buna nasıl emin olabiliyorsunuz.Bunu ispat edemezseniz müslümanlıkta ne duruma düşeceğinizi biliyorsunuz.Tüm dünyanın kullandığı teknolojiyi bırakıp sizin tavsiyelerinizi uygulasınlar da neyi öneriyorsunuz.Karşı çıkan insanın öneri de getirmesi gerekmez mi?Mudurnu Pak pilicinh patronunun nasıl bir insan olduğunu ve domuz ürünlerine de ne kadar uzak durduğunu da bir öğrenirseniz iyi olur.
Selamlar
Domuz eti var diyerek suclamak yerine belgeler ile varsa kanitlanir. Ben calistigim yerde mudurnu tavuk kullaniyorum ama islam beye su konuda katiliyorum butun tavuklarin gogus kisminda kahverengi lekeler var yemden oldugunu dusunuyorum onlara bi cozum bulunabilir mi acaba yoksa baska marka aramak zorunda kalacagim. Teşekkür ederim.