Toplam kırmızı et üretimi IV.çeyrek döneminde 297 bin ton olarak tahmin edildi


524391_568842339820691_1175495398_n

 

 

Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, IV. Çeyrek: Ekim – Aralık, 2015

 

 

Toplam kırmızı et üretimi IV.çeyrek döneminde 297 bin ton olarak tahmin edildi

 

 

Toplam kırmızı et üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği önceki döneme göre %21,9, bir önceki yılın aynı dönemine göre %26,2 oranında azaldı.

 

 

Sığır eti üretimi 259 bin ton olarak tahmin edildi

 

 

Sığır eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği bir önceki döneme göre %24,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre %26,7 oranında azaldı.

 

 

Koyun eti üretimi 30 bin ton olarak tahmin edildi

 

 

Koyun eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği bir önceki döneme göre %8,3 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %18,5 oranında azaldı.

 

 

Kırmızı et üretim miktarı, 2014 – 2015

21817_img_1_309_17.02.2016-1422788175

 

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 12 Mayıs 2016’dır.


DİĞER HABERLER
Veteriner Hekimlere Uzmanlığın Önünü Açan yasa yayınlandı
18 Şubat 2016. 09:22
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x