Veteriner Hekimler 81.Yıl Balosu’nda Gönüllerince Eğlendiler


Veteriner Hekimler Derneği’ni 81.Kuruluş Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ankara Dedeman oteli salonunda gerçekleşen ve geleneksel hale gelen geceye veteriner hekimler ile yakın dostları katıldılar.
         
Geleneksel hale getirilen yemeğe veteriner hekimler ve veteriner hekim dostlarından oluşan yaklaşık 200 katılım oldu.

Burdur Milletvekili veteriner hekim Ramazan Kerim ÖZKAN, Konya Eski Milletvekili ve en eski Dernek Başkanlarından Dr. Yücel AKINCI, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfkı HAZIROĞLU, Konsey Genel Sekreteri Ali KOÇ, Ankara Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri Şahin ÖNER katılımcılar arasında yer aldır. Geceye Ankara dışından çok sayıda veteriner hekim katılarak geceye güç kattılar.

Gecenin konukları arasında Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Gürol EMEKTAŞ, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi bir önceki Dekanı Prof. Dr. Nafiz YURTAYDIN ile İstanbul, Samsun, Eskişehir, Adana – Ceyhan, Bolu illerinden veteriner hekimle ve dostlar yer aldı.  

Gecenin programı arasında genç veteriner hekim Özlem BİRGEN ile Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi Köksal Kormaz’ ın Latin dans gösterisi ilgi ile izlendi. Bunun dışında meslek duayenlerinden Harun YÖRGÜÇ kendi yazdığı şiirleri okuyarak duygu dolu anlar yaşattı.  Gecenin en önemli anı ise yine veteriner hekim olan Kültür Bakanlığı Sanatçısı ve Koro Şefi Dr. Cumhur KOCA davetlilere Klasik Türk Müziğinden çok güzel bir demet sunarak katılanları müzik ziyafeti çekti.

DİĞER HABERLER
Fenerbahçe’de yeni başkan Ali Koç seçildi!

4 Mart 2011. 17:30
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
veteriner
13 yıl önce

tüm veteriner hekimlerimizi burdan kutluyorum.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
1
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x