Bakırköy’ün Geleceğinden Kuşku Duyanlar Kadıköy’de Buluşuyor


1506867_424546451006155_1515319258_n

 

Bizler,

 

Ataköy’de kıyı talanının.Yeşilköy’de havalimanının,Florya ormanının,Hava harp okulunun,Akıl hastahanesinin,Ataköy’ün tümünün,hipodromun,(46)projesinin yanıbaşında yaşayanlar,rezerv alanı ilan edilebilir Zeytinlik,Cevizlik,Sakızağacı,Yenimahalle kısaca Bakırköy sakinleriyiz.Yaşadığımız bu köyle ilgili çok ciddi gelecek şüphelerimiz var.Onun için bu pazar hepinizi Kadıköy’e bekliyoruz.

 
Ayrıca kuzey ormanları,Yeni hava alanı,3. köprü,kanal İstanbul,Zincirlikuyu,Ataşehir ortak yaşam alanlarımızla ilgili,çevreci olmayan doğa ile barışık durmayan tüm projelerin karşısındayız.Talana ranta karşı durmak için bu pazar Kadıköy’deyiz

 
Bakırköy hareket saatimiz 10.00 Özgürlük meydanı…

 

 

Diren Bakırköy Çamlık Forumu :

 

 

Kadıköy’de bazı yollar trafiğe kapatılacak

 

 

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yarın düzenlenecek toplantı sona erinceye kadar saat 09.30’dan itibaren Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapalı tutulacak. Boğa Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar olan yol ile Söğütlüçeşme Caddesi’nden rıhtıma inen ara sokaklar da trafiğe kapatılacak.

 

 

 

Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinde ise ihtiyaç duyulduğunda trafik akışı kesilecek. Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi’ne inen bütün ara sokaklar da trafiğe kapalı olacak.

 

 

 

Tarafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Tıbbiye Caddesi’nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi’nden E-5 ile Behiçbey Sokak’tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek. Söğütlüçeşme Caddesi’nden gelen trafik akımı da Altıyol Boğa Meydanı’ndan rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine aktarılacak.

DİĞER HABERLER
Yağmur geri geliyor

 

 

 

Modadan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak’tan geri çevrilirken, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akım da minibüs yolu istikametine yönlendirilecek.


21 Aralık 2013. 14:29
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x