Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral, Kocaeli’nde besiciler ile bir araya geldi.


10436201_640293429431390_4573043506819951909_n

 

 

 

 

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği (TÜKETBİR) ile 2015 yılı için yeniden imzalanan Tedarik Protokolü sonrasında, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral ve Genel Müdür Yardımcısı Ethem Kalın Kocaeli’nde Düzenlenen Birlik Toplantısına katılarak besicilerle bir araya geldi.

 

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliğinin 30 Ocak 1 Şubat tarihlerinde düzenlediği, Genel Başkan Bülent Tunç, Birlik Başkanları ve sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, ESK Genel Müdürü Kasım Piral, Et ve Süt Kurumunun besiciler için önemli bir pazar olduğunu hatırlatttı.

 

Genel Müdür Piral “Besicilerimizin güçlü olması sektörü de güçlendirmektedir. Yetiştiricilerimizin Pazar sorunu yaşamadan ve hayvanını makul fiyata satabilmesi için el ele verdik 2015 yılında yeniden hayvan tedarik protokolü imzaladık. Bizimle sözleşmeli besicilik anlaşması yapan besicilerimize avantajlar, kolaylıklar sağlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Bakanlığımızın desteği ile, işbirliği içinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

 

Toplantı sonunda, Sakarya Kombina Müdürlüğünce açılan stantta, katılımcılara Et ve Süt Kurumu ürünleri ikram edil


DİĞER HABERLER
Etler poşette bekletilince kokma ve yanma yapmış.
5 Şubat 2015. 09:13
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x