“Veteriner Gastroenteroloji Çalıştayı”


aa9b9d4c7a20667bcc6a84d7b8bcf62b

 

 

 
Veteriner Gastroenteroloji Derneği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliğinde organize edilen “Veteriner Gastroenteroloji Çalıştayı”, 16-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

 

 

Veteriner Gastroenteroloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Turan Civelek Konu hakkında yaptığı açıklama; ”Mevcut bilimsel etkinlikler içerisinde yapısı, içeriği ve sahip olduğu konsept açısından sizlerin ilgisini çekeceğini ve bundan sonra da takip edileceğini öngördüğümüz çalıştayımıza, bu yıl çok sayıda Veteriner Hekim Meslektaşımızın ve farklı fakültelerden öğrencilerimizin katılımını beklemekteyiz.
Çalıştayımızda; büyükbaş ve pet hayvanlarda İç Hastalıkları, Cerrahi, Patoloji, Farmakoloji ve Hayvan Besleme gibi bilim dalları açısından gastroenteroloji alanında ilgi çeken konular, alanında öncü, mesleki katkıları ile kabul görmüş hocalarımız ve Veteriner Hekim meslektaşlarımız tarafından, sunu tarzında ve interaktif açık tartışma ortamında sizlerle paylaşılacaktır. Yanı sıra, olgular eşliğinde sık karşılaşılan problemlere ve hastalıklara yaklaşım ile birlikte Veteriner Gastroenterolojideki yeni gelişmeler de gözden geçirilecektir.

 

 
Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara belirlenen alanlarda deneyimli konuşmacı ve moderatörler tarafından oluşturulmuş olan bilimsel ve mesleki programı en kaliteli ve yoğun bir şekilde sunmaktır.

 

 

 

Ayrıca çalıştayımız, bilimsel ve mesleki programının yanı sıra, zaferinbaşkenti Afyonkarahisar’da, kalitesi ve sahip olduğu imkanlar ile çok iyi tanınan önemli bir termal & alışveriş kompleksi bünyesinde düzenlenecek olmasının bir artısı olarak, sosyal aktivite açısından da katılımcılara keyifle vakit geçirecekleri bir ortam sunacaktır.” dedi.

DİĞER HABERLER
Türkiye ekonomisinde 'Özal'

 

 

 

Çalıştaya katılmak ve hakkında ayrıntılı bilgi http://www.vegader.org/ sayfasından elde edilebilir.


15 Şubat 2016. 15:26
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x