5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi
SERDAR KONURALP ( Antalya’dan Bildiriyor)
5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi’nde Oturumlar
19 Nisan 2016
09:00 – 10:45
SALON 1
OTURUM 1 – SÜRDÜRÜLEBILIRLIK
Moderator: Ruud Tijssens, President, FEFAC
09:00 – 09:15
Sürdürülebilirliğe İlişkin Zorlukların Üstesinden Gelinmesi – 2050
Konuşmacı: PROF. DR. LEO DEN HARTOG
09:15 – 09:30
Sürdürülebilir Hayvansal Üretim
Konuşmacı: PROF. DR. TÜRKER SAVAŞ
09:30 – 9:45
Sürdürülebilirlik Konusundaki Global Girişimler – Global Gündem & LEAP
Konuşmacı: DR.HENNING STEINFELD
09:45 – 10:00
Dünya Yem Sanayinde Sürdürülebilirlik Girişimleri
Konuşmacı: PROF. DR. FRANK MITLOEHNER
10:00 – 10:15
Tüketici Beklentileri
Konuşmacı: PINAR HOŞAFÇI
10:15 – 10:45
Oturum 1 – Tartışma
10:30 – 11:00
Kahve Arası
11:15 – 13:00
SALON 1
OTURUM 2 – PIYASALAR VE TICARET
SALON 2
ÇALIŞTAY 1 – IFIF VE IFRM ÇALIŞTAYI- GLOBAL MEVZUAT VE STANDARTLAR
13:00 – 14:30
Öğle Yemeği
14:30 – 16:15
SALON 1
OTURUM 3 – GLOBAL MEVZUAT & YEM TİCARETİNİN KOLAYLAŞTIRILMASI
SALON 2
ÇALIŞTAY 2 – SÜRDÜRÜLEBİLİR AKUAKÜLTÜR – BEKLENTİLER VE ZORLUKLAR
14:30 – 16:09
Kahve Arası
16:45 – 18:15
SALON 1
OTURUM 4 – YEM VE GIDA ZİNCİRİNDE BİYOGÜVENLİK
SALON 2
ÇALIŞTAY 3 – IFIF IFRM ÇALIŞTAYI -“IYI YEM ÜRETİM UYGULAMALARININ KÜRESEL OLARAK PAYLAŞILMASI”- PRATİK UYGULAMALAR
18:15 – 19:00
Serbest Zaman