SGS ‘nin Kanatlı sektörü’ne katkı eğitim seminerleri – 3


387951_440123072702421_496575023_nSGS ‘nin Sektöre katkı eğitim seminerlerinin üçüncüsü; Tavukçular ile Yumurta üreticilerine yönelik olarak İstanbul’da gerçekleşecek,
Ekonomimiz için önemi her geçen yıl daha da artan gıda sektörü, büyük bir ivme ile büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin Gıda ihracatını önderlik eden sektörler içinde önemli bir paya sahip olan Beyaz Et Sektörü son 2 yılı, ortalama %16 civarında bir büyüme ile tamamladı.
Çiftliklerden başlayıp, kanatlı hastalıklarından korumak , işleyiciler ve nihai ürün süreci boyunca üretilen ürünlerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretimi ve tüketiciye ulaştırılması konusunda ortak bilincin geliştirilmesi hususunda bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmek arzusundayız.
2Gelişimi desteklemek amacıyla global tecrübemizle gıda sektörüne yönelik seminerler planlayarak, sektöre değer katacak bir organizasyonun sorumluluğunu üstlenmeyi arzu ediyoruz.
Böylesine büyük ve gelişmiş bir sektörü gerek iç pazarda gerekse uluslarası pazarlarda  zorlayan faktörler üzerine yoğunlaşarak çözümün bir parçası olmayı hedefliyoruz.
Gıda sektörüne ve ayrıca ülkemizin hizmet anlayışına katkı sağlamayı hedeflediğimiz, EK te programını sunduğumuz organizasyona; teşrifinizi ve üyelerinize duyurusu hususunda desteğiniz bizi onurlandıracaktır.
Saygılarımızla,
SGS Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü
SGS Hakkında:
SGS dünyanın lider denetim, gözetim, test ve belgelendirme kuruluşudur. Kaliteli hizmeti ve dürüstlük ilkesi ile global anlamda konusunda referans noktası olarak tanınan SGS, dünyanın dört bir yanında 75.000’den fazla çalışana sahiptir ve 1.500’den fazla ofis ve laboratuvarıyla hizmet vermektedir.
3

DİĞER HABERLER
Uluslararası "Helal Gıda" Kongresi'nde Skandal..!
17 Ağustos 2013. 10:52
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x