YEM & KATKI

5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi

2a1d54ea-d0f2-4b2f-a289-b072360d8eda

    SERDAR KONURALP ( Antalya’dan Bildiriyor)       5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi’nde Oturumlar            19 Nisan 2016 09:00 – 10:45 SALON 1 OTURUM 1 – SÜRDÜRÜLEBILIRLIK Moderator: Ruud Tijssens, President, FEFAC 09:00 – 09:15       Sürdürülebilirliğe İlişkin Zorlukların Üstesinden Gelinmesi – 2050 Konuşmacı: PROF. DR. LEO DEN HARTOG […]

5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi’nde Kartal Kimya Semineri

DSC_9808

    SERDAR KONURALP (ANTALYA’DAN BİLDİYOR)   5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi     5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi bugün saat 15.00’te The Maritim Pine Beach Resort Hotel Antalya Belek’te başlayacak.         5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi’nin katılımcıları dün otele gelerek kongre hazırlıklarına başladılar.   KARTAL KİMYA SEMİNERİ     Kongre başlamadan […]

5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi Bugün Sona Eriyor

aod

    SERDAR KONURALP   Çarşamba 20 Nisan     08:00 – 09:00   Kahvaltı   09:00 – 10:45   SALON 1 OTURUM 5 – HAYVAN BESLEME   SALON 2   ÇALIŞTAY 4 – YEM GÜVENİLİRLİĞİ AÇISINDAN KAPASİTENİN GELİŞTİRİLMESİ   10:30 – 11:00   Kahve Arası   11:15 – 13:00 SALON 1   OTURUM 6 […]

5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi Etkinlikleri

a24ed604-5d6c-498a-9abb-29bdd9bbc29f

    5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi öğleden sonra açıldı.       Açılış protokol konuşmalarının ardından otel lobisinde kurulan standlarda  kongreye iştirak eden şirketler davetlileri ağırladılar.                                              

Nutreco, Heritage Grup ile anlaştı.

Image of business handshake after signing contract

            Trouw Nutrition şirketlerinin daha güçlü olması sağlanacak,     Nutreco, Micronutrients firmasının satınalınması konusunda Heritage Grup ile anlaştı.   Micronutrients, IntelliBond® markası altında pazara sunulan ve hidroksi iz elementlerinde dünyada lider konumda olan bir firmadır. Micronutrients firmasının katılımı ile  Trouw Nutrition’ın yem katkı pazarında daha fazla  güçlenmesi hedeflenirken;   Yem […]

Yem işletmelerinde denetim ve hijyen  eğitimi…

unnamed

             Halim UTLU   23 ilin ilgili teknik elemanlarının katıldığı “Yem İşletmelerinde Denetim, Numune Alma, Hijyen Gereklikleri ve HACCP Uygulamaları” konulu hizmet içi eğitim çalışması,Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.   Yem faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi ve il müdürlükleri arasında uygulamada birliğin sağlanması amacıyla, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki […]

Menemenli Üreticinin Alternatifi Ayçiçeği

unnamed (1)

    Menemenli üreticileri, alternatif ürün çeşitlerine yönlendirmek amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından bir ‘Tarla Günü’ düzenlendi.     Bölgede yaygın olarak yapılan pamuk yetiştiriciliğine alternatif olarak seçilen ayçiçeği yetiştiriciliğinin avantajları, düzenlenen tarla günü ile hem üreticilere hem de teknik uzmanlara anlatıldı.   Yürütülen proje hakkında bilgi veren Menemen Gıda Tarım ve […]

| Designed by Mavikedi internet Hizmetleri |